Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
pistopoihtika sfragida xagis

Η σφραγίδα της Χάγης χρησιμοποιείται για την πιστοποίηση της γνησιότητας δημόσιων εγγράφων (πιστοποιητικά σπουδών, ληξιαρχικές πράξεις, νομικά έγγραφα κλπ) μιας χώρας πρίν αυτά  στην αντίστοιχη υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και στη συνέχεια, παραδοθούν σε κάποια υπηρεσία στο εξωτερικό.

Η εταιρία Διεκπεραιώσεις.GR με την εμπειρία που διαθέτει, μπορεί να σας βοηθήσει στην πιστοποίηση των εγγράφων σας με την σφραγίδα της Χάγης και αν το επιθυμείτε με την επίσημη μετάφρασή τους.

 

Απαραίτητες ενέργειες για την επισήμανση με τη σφραγίδα της Χάγης

 

ΒΗΜΑ 1

  • 1Πρωτότυπο ή ακριβές αντίγραφο του δημόσιου εγγράφου, υπογεγραμένο από τον πιστοποιημένο υπάλληλο της υπηρεσίας που εξέδωσε αρχικά το δημόσιο έγγραφο (να έχει δώσει το δείγμα της υπογραφής του στην υπηρεσία της αποκεντρωμένης διοίκησης)
  • 2Τυπώστε την εξουσιοδότηση που θα βρείτε εδώ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας

ΒΗΜΑ 2

  • 1Πηγαίνετε στο πλησιέστερο ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας με την εξουσιοδότηση για το γνήσιο της υπογραφής και τέλος
  • 2Καλέστε μας στο 210. 95. 19050 ή στο 210. 95. 19051

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη σφραγίδα της Χάγης διαβάστε το εγχειρίδιο που θα βρείτε εδώ

 

Δείτε εδώ την κοστολόγηση των υπηρεσιών μας

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Είμαστε εταιρία που αναλαμβάνει διεκπεραιώσεις για λογαριασμό σας και ΔΕΝ είμαστε υποκατάστημα ή συνεργάτες των εν λόγω δημόσιων υπηρεσιών και ΔΕΚΟ

 

Εάν οι πληροφορίες σας φάνηκαν χρήσιμες, παρακαλώ δώστε μας ΜΙΑ θετική αξιολόγηση στο πάνω μέρος της σελίδας. Ευχαριστούμε !!!

Κύλιση στην Αρχή